Uw branche

Wij werken voor branches van A tot Z: van Autorijscholen tot Zorgaanbieders

De medewerkers van AAB Accountancy hebben een schat aan kennis en ervaring in vrijwel alle branches en sectoren. En die delen we graag met u.

Dienstverlening

Bij AAB Accountancy hebben we veel cliënten in de dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan adviesbureaus, ICT-dienstverleners, marketingadviseurs en facilitaire dienstverleners, kappers en autorijscholen.

Bouw en aanverwante bedrijven

De ontwikkelingen in deze sector vergen een continue afstemming van uw bedrijfsvoering. Wij helpen u graag bij uw vragen over bedrijfsopvolging, juridische ondernemingsvorm, seizoensarbeid, kostenbeheersing en alle overige zaken die voor u van belang zijn. Enkele klanten in deze sector zijn aannemers-, installatie-, gevelonderhoud-, afwerkings- en schildersbedrijven.

Medische zorg

Voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en specialisten verzorgen we onder meer de vraagstukken over samenwerkingsverbanden, het in- en uittreden in maatschappen, de financiële planning, pensioenopbouw, omzetverklaringen en financiële administratie.

Leisure

Door de huidige economische situatie staan de bestedingen in deze sector onder druk en hebben veel bedrijven het zwaar. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten optimaal adviseren over de meest uiteenlopende financiële kwesties. In deze branche mogen we onder meer reisorganisaties, horecabedrijven en sportverenigingen tot onze klanten rekenen.

Over ons

Het onderscheid zit hem in onze betrokkenheid! AAB Accountancy is een betrokken accountantskantoor. Wij verplaatsen ons in uw situatie en uw bedrijf. Zijn oprecht geïnteresseerd. Kijken wat er speelt in uw branche. Zijn proactief en geven u financiële tips en adviezen die u verder brengen. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en personeelsadministratie helpen wij u als ondernemer het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op ons brede netwerk aan specialisten.

Laatste nieuws

Gebruikelijkloonregeling niet van toepassing door omvang werkzaamheden

Lees meer >
23 januari 2020

Kamervragen effectiviteit lage-inkomensvoordeel

Lees meer >
23 januari 2020

Subsidieregeling SLIM op 2 maart open

Lees meer >
23 januari 2020