Jaarrekening

Verzorgen van een accountantsverklaring

Als u een ingehuurde ICT dienstverlener bent kan uw opdrachtgever een accountantsverklaring opvragen inzake uw verplichtingen omzetbelasting en loonbelasting. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Samenstellen van de jaarrekening

Als ondernemer heeft u soms een jaarrekening nodig bij de aanvraag van een lening of hypotheek. Bij AAB Accountancy helpen wij u met het samenstellen van de jaarrekening en met de toelichting daarop.

Beoordelen van de jaarrekening

Stel: u wilt uw jaarrekening zelf opstellen en moet deze voor een derde partij laten beoordelen, bijvoorbeeld voor IATA of SGR. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om u hierbij te helpen.

Soms kunt u met de winstaangifte volstaan

Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan. De jaarrekening is niet voor alle ondernemers verplicht. Soms kunt u als ondernemer volstaan met de winstaangifte. Deze is kwalitatief van hetzelfde niveau als een jaarrekening, maar kost minder werk, dus minder tijd en minder geld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over ons

Het onderscheid zit hem in onze betrokkenheid! AAB Accountancy is een betrokken accountantskantoor. Wij verplaatsen ons in uw situatie en uw bedrijf. Zijn oprecht geïnteresseerd. Kijken wat er speelt in uw branche. Zijn proactief en geven u financiële tips en adviezen die u verder brengen. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en personeelsadministratie helpen wij u als ondernemer het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op ons brede netwerk aan specialisten.

Laatste nieuws

Gebruikelijkloonregeling niet van toepassing door omvang werkzaamheden

Lees meer >
23 januari 2020

Kamervragen effectiviteit lage-inkomensvoordeel

Lees meer >
23 januari 2020

Subsidieregeling SLIM op 2 maart open

Lees meer >
23 januari 2020