Financiële planning

Financiële planning helpt u om uw financiële doelen te realiseren

Heeft u bepaalde financiële doelen voor ogen? En zijn die realistisch? Dan brengt financiële planning uitkomst om die doelen te realiseren. Met een persoonlijk financieel plan brengen wij uw wensen en doelen in kaart. We analyseren uw huidige financiële situatie en becijferen wat u moet doen – of laten – om uw wensen waar te maken.

Doelen van financiële planning kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • eerder stoppen met werken
  • geld reserveren voor een sabbatical
  • het kopen van een ander of tweede huis
  • op dezelfde voet verder leven als u met pensioen bent
  • u later financieel alles kunnen permitteren

Ook helder inzicht in uw financiële situatie?

Financiële planning is een vorm van vermogens- en inkomensplanning op korte en langere termijn. Wilt u ook helder inzicht in uw financiële situatie? Dan stellen wij graag samen met u een financieel plan voor u op. Neem contact met ons op.

 

Over ons

Het onderscheid zit hem in onze betrokkenheid! AAB Accountancy is een betrokken accountantskantoor. Wij verplaatsen ons in uw situatie en uw bedrijf. Zijn oprecht geïnteresseerd. Kijken wat er speelt in uw branche. Zijn proactief en geven u financiële tips en adviezen die u verder brengen. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en personeelsadministratie helpen wij u als ondernemer het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op ons brede netwerk aan specialisten.

Laatste nieuws

Gebruikelijkloonregeling niet van toepassing door omvang werkzaamheden

Lees meer >
23 januari 2020

Kamervragen effectiviteit lage-inkomensvoordeel

Lees meer >
23 januari 2020

Subsidieregeling SLIM op 2 maart open

Lees meer >
23 januari 2020