Belastingadvies

Wij voorkomen dat u teveel belasting betaalt

Bij AAB Accountancy zorgen wij dat u aan al uw fiscale verplichtingen voldoet. Maar wel onder het motto: “Geen cent teveel hoor”. Wij hebben veel kennis van belastingzaken. Daardoor kunnen we niet alleen optimaal inspelen op de laatste wet- en regelgeving op belastinggebied, maar ook maximaal gebruikmaken van de aftrekposten die uitgerekend voor u en uw onderneming relevant zijn. Zo voorkomen we dat u teveel belasting betaalt. Soms zorgen we zelfs dat u geld terugkrijgt. Behalve minder geld bent u bij AAB Accountancy ook minder tijd aan de fiscus kwijt. Als u wilt verzorgen wij al uw belastingaangiften. Zodat u zich als ondernemer volledig kunt richten op datgene waar u het beste in bent: ondernemen.

U kunt ons onder andere benaderen voor:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte omzetbelasting
  • aangifte successie- en schenkingsrecht
  • fiscale jaarverslagen

Wij focussen ons op de optimale belastingdruk voor u

Heeft u vragen over bijvoorbeeld loonbelasting, omzetbelasting, overdrachtsbelasting, successie- en schenkingsrecht? De specialisten waarmee wij samenwerken hebben op iedere vraag een helder antwoord. Zij focussen voortdurend op de optimale belastingdruk voor u en uw onderneming, nu en in de toekomst.

Wij zoeken en vinden de fiscale oplossing die het beste bij u past

Onze specialisten zoeken steeds gericht naar de fiscale oplossing die het beste bij u past. Denk bijvoorbeeld aan omzetting naar een andere bedrijfsvorm, fusie of splitsing, herstructurering, samenwerking, overdracht of bedrijfsopvolging. In al deze fases heeft u steeds weer te maken met de fiscaliteit.

Meer informatie over ons belastingadvies? Neem contact op.

Over ons

Het onderscheid zit hem in onze betrokkenheid! AAB Accountancy is een betrokken accountantskantoor. Wij verplaatsen ons in uw situatie en uw bedrijf. Zijn oprecht geïnteresseerd. Kijken wat er speelt in uw branche. Zijn proactief en geven u financiële tips en adviezen die u verder brengen. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en personeelsadministratie helpen wij u als ondernemer het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op ons brede netwerk aan specialisten.

Laatste nieuws

Gebruikelijkloonregeling niet van toepassing door omvang werkzaamheden

Lees meer >
23 januari 2020

Kamervragen effectiviteit lage-inkomensvoordeel

Lees meer >
23 januari 2020

Subsidieregeling SLIM op 2 maart open

Lees meer >
23 januari 2020