Salarisadministratie

Wij zorgen dat uw salarisadministratie klopt aan alle kanten

Vrijwel iedere medewerker wordt anders beloond. Dat zit hem niet alleen in het salaris. De onkostenvergoedingen verschillen, de premies werknemersverzekeringen variëren, soms is er sprake van een auto van de zaak of hypotheekaftrek, de loonbelasting is voor iedereen anders. Kortom, geen salarisstrookje is hetzelfde.

Lastig of niet, toch wilt u als ondernemer dat iedereen zijn verdiende loon krijgt. Wij ondersteunen u maand in maand uit bij het tijdig en accuraat opstellen van iedere salarisberekening. Zo weet u altijd zeker dat uw administratie in orde is.

Naast de uitvoering van complete salarisberekeningen nemen wij ook de regelgeving van diverse CAO’s op in ons systeem. En dat scheelt u veel tijdrovend en complex werk.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • uitdraaien van de salarisstroken
  • de loonjournaalpost (eventueel gesplitst per afdeling)
  • de verzamel- en/of premieloonstaat
  • de betaallijst netto lonen
  • de aangifte loonbelasting
  • de jaaropgave voor de belastingdienst en uitvoeringsinstelling
  • de jaaropgave voor uw medewerker voor de aangifte inkomstenbelasting

Over ons

Het onderscheid zit hem in onze betrokkenheid! AAB Accountancy is een betrokken accountantskantoor. Wij verplaatsen ons in uw situatie en uw bedrijf. Zijn oprecht geïnteresseerd. Kijken wat er speelt in uw branche. Zijn proactief en geven u financiële tips en adviezen die u verder brengen. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en personeelsadministratie helpen wij u als ondernemer het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op ons brede netwerk aan specialisten.

Laatste nieuws

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Lees meer >
14 October 2019

Wetsvoorstel implementatie richtlijn elektronische handel ter consultatie

Lees meer >
10 October 2019

Conceptwetsvoorstel tegen discriminatie op arbeidsmarkt

Lees meer >
10 October 2019