Financiële administratie

Uw financiële administratie geeft u belangrijke stuurinformatie

Cijfers spreken boekdelen. Een duidelijk overzicht van uw onderneming begint bij een degelijke financiële administratie. Op basis daarvan kunt u bepalen welke koers u als onderneming het beste kunt varen.

Bij AAB Accountancy kunnen we u helpen met 24/7 stuurinformatie. Zodat u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt zien hoe uw organisatie, afdeling of team ervoor staat. De informatie wordt uit uw administratie gefilterd en op een overzichtelijke wijze aan u getoond. U kunt alles zo aflezen. De omzet die u gedraaid heeft. De kosten die u heeft gemaakt. En hoeveel BTW u moet afdragen.

Doelstelling

Het uitgangspunt is uw doelstelling. Waar wilt u als ondernemer naar toe? Als u uw financiële gegevens goed op een rijtje heeft, kunt u heel makkelijk bijsturen. Maakt u genoeg marge op uw product of dienst? Speelt u met uw personeel goed in op de pieken en dalen? Zijn uw bedrijfsprocessen efficiënt ingericht? Is uw voorraad niet te groot? Als u daar behoefte aan heeft, adviseren wij u graag hoe u uw doelstellingen kunt bereiken.

Uw administratie volledig uitbesteden

Tijd is geld. Dat geldt zeker voor ondernemers. Die kostbare tijd kunt u vanzelfsprekend ook geheel besteden aan datgene waar u goed in bent en waar uw hart ligt: uw core business. Wij nemen dan graag uw administratie voor onze rekening. Dat kunnen wij nou weer goed, snel en voordelig. Daar ligt onze passie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • online boekhouden
  • verwerken van kas- en bankmutaties
  • opmaken van de balans en winst- en verliesrekening
  • opstellen van een ondernemingsplan
  • maken van een financiële planning
  • opstellen van de begroting
  • opstellen van tussentijdse rapportages
  • begeleiden bij een kredietaanvraag
  • maken van commerciële jaarverslagen
  • maken van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel

Training online boekhouden

Wilt u ‘winst boeken’ door uw administratie zelf te doen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het online boekhoudprogramma Twinfield. Mocht u reeds een ander online boekhoudprogramma gebruiken, dan kunnen wij samen kijken hoe u dit kunt gaan gebruiken in de door ons gebruikte werkprocessen. Het boekhoudprogramma is gekoppeld aan een scan- en herkenprogramma en aan een managementrapportageprogramma. Daarmee heeft u altijd en overal inzicht in uw cijfers. Wij geven u graag een training van een uur tot een dagdeel, om u er helemaal vertrouwd mee te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over ons

Het onderscheid zit hem in onze betrokkenheid! AAB Accountancy is een betrokken accountantskantoor. Wij verplaatsen ons in uw situatie en uw bedrijf. Zijn oprecht geïnteresseerd. Kijken wat er speelt in uw branche. Zijn proactief en geven u financiële tips en adviezen die u verder brengen. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en personeelsadministratie helpen wij u als ondernemer het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op ons brede netwerk aan specialisten.

Laatste nieuws

Gebruikelijkloonregeling niet van toepassing door omvang werkzaamheden

Lees meer >
23 januari 2020

Kamervragen effectiviteit lage-inkomensvoordeel

Lees meer >
23 januari 2020

Subsidieregeling SLIM op 2 maart open

Lees meer >
23 januari 2020